لیست اختراعات راحيل رضايي كماسي
ماست منجمد در واقع يك دسر منجمد مايه خورده مي باشد كه تركيب آن مشابه بستني است. اين محصول هم ارزش تغذيه اي ماست و هم تازگي طعم بستني را داراست. ارجحيت ماست منجمد به بستني را مي توان به تخمير لاكتوز در اين محصول طي توليد نسبت داد كه در نهايت افراد حساس به لاكتور هم مي توانند آنرا مصرف كنند. مشكل موجود در محصولات پروبيوتيك عدم اطمينان از ماندگاري مناسب اين باكتريها در محصول است و از مهمترين راه حلها براي اين معضل استفاده از مواد پري بيوتيك است. كاربرد همزمان پروبيوتيك ها و پري بيوتيك هاي مناسب در محصول اين اطمينان را به مصرف كننده مي دهد كه تا زمان مصرف تعداد باكتريهاي سلامت بخش در حد استاندارد باقي مي ماند. تركيبات ماست منجمد سينبيوتيك توليد شده شامل 16 درصد شكر 0/3 درصد پايدار كننده شير خشك جهت تنظيم ماده خشك كل تا 30 درصد مواد پري بيوتيك (اينولين، صمغ گوار و صمغ عربي) در سطوح مختلف و ماست (حدود 70 درصد) مي باشد . اين محصول مي تواند به عنوان يك جايگزين مغذي و كم چرب براي بستني معرفي شود.
موارد یافت شده: 1